Reklama

Vo Veľkom finále Hlasu Česko Slovenska triumfovala Ivanna Bagová

Hlas Česko Slovenska po včerajšku pozná svojho víťaza. Najviac diváckej priazne si získala Ivanna Bagová!

Jedinečná spevácka šou Hlas Česko Slovenska má po takmer štyroch mesiacoch svojho víťaza, ktorým sa stala Ivanna Bagová. Najúspešnejšia finalistka z tímu Michala Davida vo Veľkom finále postupne triumfovala nad Milošom Novotným, Markétou Poulíčkovou a Annou Veselovskou. Devätnásťročná speváčka z Topoľčian získala 100 000 € a exkluzívny kontrakt s vydavateľstvom Universal Music.
Pokračovanie nižšie:


Ešte teraz tomu všetkému nemôžem uveriť. Keď sme stáli s Aničkou pri vyhlasovaní víťaza na pódiu vedľa Leoša a Tiny, bola som presvedčená o tom, že zaznie meno Anna Veselovská. Potom som počula svoje meno a bola som v šoku. Veľmi by som chcela poďakovať nielen fanúšikom, ktorí mi poslali hlasy, ale predovšetkým svojmu koučovi Michalovi Davidovi. Veľmi mi pomohol a dal mi mnoho cenných rád. Teraz už bude záležať predovšetkým na mne, ako sa moja hudobná kariéra bude uberať ďalej a ako dokážem zúročiť toto víťazstvo,“ povedala po Veľkom finále Bagová.

Prvá priečka v rebríčku najsledovanejších nespravodajských programov na trhu v nedeľu 3. júna 2012 patrila speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Veľké finále si nedalo ujsť 34,1% divákov (12 – 54) zo všetkých pri obrazovkách. Záverečná cesta Ivanny Bagovej k víťazstvu vzbudila vysoký záujem predovšetkým u žien v spomínanej vekovej kategórii, ktorých podiel dosiahol úroveň 41,2%.

(PR TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať