Reklama

Šou Recept na bohatstvo odštartovala castingami

TV JOJ v spolupráci s českou TV Barrandov rozbehla výrobu svojej novej šou Recept na bohatstvo, ktorú bude vysielať už na jeseň tohto roku. Po ohlásenom treťom ročníku talentovej šou Česko Slovensko má talent a rovnako po tretej sérii Farmár hľadá ženu, ide o ďalšiu licencovanú novinku, ktorá bude mať na slovenskom trhu premiéru.

RECEPT NA BOHATSTVO je prvá a jedinečná reality show, ktorá dokáže premeniť obyčajný domáci recept na skutočný produkt, ktorý sa stane novou gastronomickou senzáciou a nákupným HITOM v českých a slovenských supermarketoch! Je prvým televíznym projektom, ktorý divákom neponúka iba obyčajný POHĽAD na gastronomické pochúťky, ale sprostredkuje im aj reálnu CHUŤ tých najlepších domácich receptov.
Pokračovanie nižšie:


Stovky nadšených záujemcov sa príhlásili na castingy, ktoré práve v týchto dňoch odštartovali v štyroch českých a slovenských mestách. Je iba na ich schopnostiach, ako dokážu presvedčiť porotu o originalite a jedinečnej chuti svojho receptu. Najrešpektovanejší špecialisti vo svojom odbore budú posudzovať jedlá v rôznych kategóriách. Bude práve na ich rozhodnutí, ktoré recepty posunú do finále každého kola a ktorý z nich sa nakoniec stane víťazom danej kategórie. V porote zasadli najvlyvnejšia žena českých médií Libuše Šmuclerová, najznámejší český gurmán a zakladateľ uznávaného sprievodcu po českých reštauráciách Pavel Mauer a jeden z najlepších slovenských šéfkuchárov, ktorý varil po celom svete, Michal Rabina.

Na celkového víťaza čaká okrem možnosti zbohatnúť a svojom recepte aj špeciálna výhra 50 000 eur. Moderátormi šou sú najlepšia slovenská moderátorka Adela Banášová a obľúbený český herec a moderátor Petr Vágner. Réžie sa ujal Peter Nuňéz, ktorý má za sebou desiatky úspešných projektov a RECEPT NA BOHATSTVO bude prvým veľkým projektom, ktorý vyrába pre TV JOJ.

Najbližšie castingy sa uskutočnia 27. júna v Brne, 29.-30. júna v Bratislave a 2. júla v Košiciach.

 

(PR TV JOJ)

Mohlo by vás ešte zaujímať