Reklama

Skylink: Jednanie so zástupcami AXN prebehlo v piatok, k dohode zatiaľ opäť nedošlo

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink a CS Link spoločnosť M77 Group mala v piatok 1. júna 2012 pracovné jednanie so zástupcami televíznych kanálov AXN. Témou stretnutia bolo okrem iného aj možné zaradenie kanálov AXN do platformy Skylink. K samotnej dohode ohľadom zaradenia programov však ešte nedošlo.
Pokračovanie nižšie:


Jednanie prebehlo, ale konkrétny výstup nemám„, odpovedal na otázku portálu SatelitnáTV.sk ako dopadlo jednanie so zástupcami televíznych kanálov AXN, ktoré sa konalo tento piatok 1.6.2012 predseda predstavenstva Jaromír Glisník. Ako ďalej dodal: „Rozhodne nemôžem zaradenie akéhokoľvek programu AXN do ponuky Skylinku zaručiť„.

Programy AXN tak zatiaľ zostávajú aj naďalej dostupné iba zákazníkom sesterskej platformy CS Link. Aj tu je ich však ďalšie zotrvanie v ponuke otázne.

Prečítajte si tiež: Skylink zatiaľ programy AXN nepridá, u CS Linku je ich budúcnosť neistá

Pripomeňme však, že niektoré rokovania ohľadom zaradenia televíznych programov do satelitných platforiem Skylink či CS Link môžu trvať aj pol roka či rok. Príkladom sú dlhodobé jednania s SPI International či Discovery Networks.

Ďalšie súvisiace správy:
Skylink jedná s SPI International o zaradení nových programov
Platformy Skylink a CS LINK rokujú s Discovery Networks

Mohlo by vás ešte zaujímať