Reklama

Legendárnych 24 hodín Le Mans na Eurosporte

Športový kanál Eurosport bude od 11. do 17. júna 2012 vysielať jedinečných 24 hodín Le Mans. Diváci budú môcť sledovať nielen hlavné preteky 24 hodín, ale po celý týždeň aj magazín „24 minút Le Mans“, kvalifikáciu a preteky legiend.

Závod závodov. Práve tak hodnotí väčšina motoristických expertov najstaršiu, najprestížnejšiu a najťažšiu dvadsaťštyrihodinovku sveta – 24 hodín Le Mans. Aj tento rok čaká v týždni od 11. do 17. júna na divákov Eurosportu kompletné pokrytie jedinečného dobrodružstva, teda tréningy, všetky tri časti kvalifikácie, warmup, závod legiend a 24 hodín trvajúce kontinuálne vysielanie samotného závodu. K tomu všetkému pripočítajte večerný živý magazín „24 minút Le Mans“ plný zaujímavých hostí a analýz. Magazín sa bude opakovať vždy nasledujúci deň.
Pokračovanie nižšie:

Tradičné komentátorské trio Martin Straka, Béla Nemeshegyi a Zdeněk Míka doplnia zaujímaví hostia v úlohe spolukomentátorov a expertov:

 Tomáš Enge, ktorý v roku 2009 došiel v Le Mans na 4. mieste
 David Koller, spevák skupiny Lucie, ktorý je vášnivým fanúšikom legendárneho závodu
 Robert Vavřík, mechanik, ktorý v Le Mans hájil farby Aston Martin Racing

Komentátor Zdeněk Míka: „Pre mňa je 24 hodín Le Mans oslavou motoršportu všeobecne. Tímová súhra a súhra človeka s technikou, vytrvalosť, to sú atribúty nielen všetkých motoristických odvetví, ale dosť možno moderného života všeobecne. A aj keď sa v niektorých fázach pretekov zdá, že sa nič nedeje, stále je o čom rozprávať. Každý jazdec a tím majú svoje príbehy, každá zákruta na trati La Sarthe má svoje svedectvo. Na rad prídu rozhovory so zaujímavými hosťami, spomínanie na legendárne momenty a tiež diskusie s divákmi, ktorí s nami doslova strávi deň svojho života. “

(Eurosport)

Mohlo by vás ešte zaujímať