Reklama

Antik Telecom rozširuje svoju ponuku o štyri nové kanály

Košická spoločnosť Antik Telecom, ktorá poskytuje svoje služby vo viacerých mestách po celom Slovensku, rozširuje svoju programovú ponuku o štyri nové televízne programy. Do základného balíka pribudli programy Disney Junior, TV Panoráma, Regionálni Televize a do prémiového balíka pribudla Rock TV. Po rozšírení základnej ponuky o tri nové programy bude už obsahovať tento balíček až 90 televíznych kanálov.
Pokračovanie nižšie:

DISNEY JUNIOR – Určený na rozvoj osobnosti detí v predškolskom veku a je výborným začiatkom pre výučbu angličtiny. Formou zábavy učí deti poznávať farby, tvary a vzory a prináša im jednoduché počty, hádanky a veľa hudby. Predstavuje dobre známe postavy ako Mickey Mouse, Káčer Donald, Malí Einsteinovia, Jake a Piráti zo Zeme Nezeme a ďalšie.

REGIONÁLNI TELEVIZE – Kladie si za cieľ mediálne prepojiť všetky regióny Českej republiky a na jednom mieste prinášať aktuálne spravodajstvo zo všetkých obcí, miest a krajov českej zeme o spoločenskom, ekonomickom, kultúrnom či športovom dianí.

TV PANORÁMA – Regionálny kanál zo Žarnovice prinášajúci informácie aj z iných oblasti tohto regiónu.
(Dostupný od 5.6.2012)

ROCK TV – Tematický hudobný kanál, ktorý sa venuje najmä rockovej hudbe, ktorej nikdy nie je dosť. Kvalitná a populárna TV stanica, ktorá získala aj ocenenia za najlepší hudobný kanál na satelitoch Eutelsat (EuroBird).

(Antik)

Mohlo by vás ešte zaujímať