Reklama

Skylink zatiaľ programy AXN nepridá, u CS Linku je ich budúcnosť neistá

Zákazníci satelitnej platformy CS Link môžu tento rok prísť podľa našich informácií o svoje obľúbené programy AXN, AXN Sci-fi, AXN Crime a Minimax, keďže prevádzkovateľ satelitnej platformy, spoločnosť M77 Group zatiaľ nepristúpila k dohode s prevádzkovateľmi daných televíznych kanálov a nepredĺžila tak zatiaľ platnú zmluvu ohľadom šírenia týchto programov. Pokiaľ nedôjde k dohode ani v najbližšej dobe, môže dôjsť k ukončeniu šírenia týchto štyroch programov v platforme CS Link už o niekoľko mesiacov kedy končí súčasná zmluva medzi prevádzkovateľmi týchto staníc a samotnou platformou.
Pokračovanie nižšie:


V žiadnom prípade nemôžem potvrdiť stiahnutie akýchkoľvek programov z ponuky CS Linku alebo Skylinku. Pokiaľ k takémuto kroku pristúpime, budeme zákazníkov a médiá včas informovať.“ Komentoval našu informáciu ohľadom ukončenia šírenia vybraných programov v platforme CS Link predseda predstavenstva spoločnosti M77 Group Jaromír Glisník.

Okrem neistej budúcnosti programov AXN v platforme CS Link sa zatiaľ nepočíta s ich zaradením ani do sesterskej platformy Skylink.

Prečítajte si tiež:Skylink so zaradením programov AXN zatiaľ nepočíta.

Mohlo by vás ešte zaujímať