Reklama

Hokej opäť láme televízne rekordy

Hokejový ošiaľ je opäť v plnom prúde. Dôkazom vysokého diváckeho záujmu o Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2012 vo vysielaní RTVS sú čerstvé štatistiky sledovanosti. Oba zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie, ktoré RTVS vysielala na Jednotke, sa dostali na čelo rebríčka sledovanosti všetkých relácií spomedzi všetkých televízií na slovenskom trhu v roku 2012, čo sa týka dosiahnutého podielu na trhu. Medzi prvými desiatimi reláciami zoradenými podľa dosiahnutého podielu na trhu v kategórií 12+ má RTVS až šesť relácií, a to sa MS v hokeji ešte len rozbiehajú.
Pokračovanie nižšie:


Takmer šesť z desiatich ľudí, ktorí sledovali v piatok popoludní televíziu, si vybralo zápas Slovensko – Kanada. Aj zápas Slovensko – Fínsko sa úplne s prehľadom umiestnil na čele v tabuľke dosiahnutého podielu na trhu a dokázal, že našim hokejistom drží palce celé Slovensko.

Nás samozrejme veľmi teší, že programová ponuka RTVS vďaka nesmiernej diváckej podpore našim hokejistom opäť, rovnako ako po minulé roky, ovládla rebríček relácií s najväčším podielom na trhu v univerzálnej cieľovej skupine. Veľmi by sme si želali, aby táto unikátna divácka podpora pomohla našim hokejistom v ďalšom priebehu šampionátu,“ povedal programový riaditeľ RTVS Andrej Miklánek.

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať