Reklama

Zone Romantica rozšíri programovú ponuku platformy UPC Direct

Maďarská satelitná platforma UPC Direct, ktorá je dostupná na satelitnej pozícii THOR (0,8°W) sa onedlho rozšíri o nový program s názvom Zone Romantica. Ako sme vás už informovali na našom portáli SatelitnaTV.sk v rubrike Zmeny na satelitoch, spoločnosť UPC DTH má aktívny jeden testovací kanál na ktorom už prebieha testovacie vysielanie. Dnes bol na kanále spustený už aj elektronický programový sprievodca, štart kanálu preto možno očakávať v najbližších dňoch.
Pokračovanie nižšie:


Testovacie vysielanie Zone Romantica je dostupné na satelite THOR 6, transpondéry č.5, frekvencii 11 804 MHz. Kanál sa identifikuje v satelitných prijímačoch pod názvom „Test“.

K programu sú aktuálne pripojené kódovacie systémy Cryptoworks a Nagravision (CAID 0D02, 1815). V najbližšom čase budú pripojené ešte Irdeto/Cryptoworks pre nové ICE/Irdeto karty.

Aktualizované o 18:00 hod.
V súčastnosti sú už pripojené k programu aj zvyšné kódovacie systémy Irdeto/Cryptoworks (CAID 0653, 0D97).

O tom či kanál Zone Romantica rozšíri aj ponuku platformy freeSAT by UPC Direct zatiaľ nie je jasné. V dobe písania správy bola na testovacom kanály sprístupnená len maďarská audio stopa.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 804 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S/QPSK
Názov: Test
Provider: UPC Direct

Mohlo by vás ešte zaujímať