Reklama

Trieda 9.A sa vďaka pozitívnemu ohlasu presúva na 20:10

Dokumentárna reality show Trieda 9.A získala v sobotnej repríze takmer dvojnásobný trhový podiel v porovnaní so štvrtkovou premiérou. Vzhľadom na mimoriadne priaznivé reakcie divákov aj odbornej verejnosti na obsah reality show zo školského prostredia sa mení jej vysielací čas.
Jednotka zaradí Triedu 9.A do vysielania od 20:10, a to už od najbližšieho štvrtka 19. apríla 2012. Štruktúra štvrtkového večera na Jednotke bude nasledovná: Trieda 9.A, potom 5 proti 5 špeciál a napokon seriál Dr. House.
Pokračovanie nižšie:


Programový riaditeľ RTVS Andrej Miklánek: „Pri Triede 9.A nás povzbudilo niekoľko skutočností. Samotný obsah tejto reality show zo školského prostredia sa stretol s veľmi pozitívnymi reakciami. Tí diváci, ktorí sa rozhodli sledovať osud žiakov a učiteľov haličskej školy, svoje rozhodnutie neoľutovali, keďže počet divákov v priebehu premiéry Triedy narastal. Napriek tomu nás divácky zásah premiéry úplne neuspokojil, a preto reagujeme presunom už tento týždeň. Trieda 9.A pôjde od 20:10 a súťažnú reláciu 5 proti 5 špeciál posúvame na 20:45.”

Jednotka zároveň od budúceho týždňa zaraďuje do vysielania aj nový silný akvizičný titul s názvom Kennedyovci. STV bude od soboty 28. apríla 2012 po Pošte pre teba o 21:15 vysielať zakaždým dva diely Kennedyovcov za sebou. Ide o strhujúci príbeh americkej prezidentskej rodiny, ktorá sa dostala na vrchol, ale zaplatila za to príliš veľkú daň. Seriál poukazuje na rodinné vzťahy počas historických udalostí, či už ide o inváziu v Zátoke svíň alebo Kubánsku krízu počas studenej vojny. Títo ľudia sa snažili ovplyvniť históriu, a pritom zabúdali na svoje vlastné životy.

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať