Reklama

Ukrajinská platforma Xtra TV testuje kanál India TV

Ukrajinská satelitná platforma Xtra TV, ktorá je dostupná na satelite AMOS 3 (4°W) spustila testovacie vysielanie ruského kanálu India TV. Vysielanie je dostupné na transpondéry č.8, frekvencii 11 222 MHz, pol. H. Kanál sa identifikuje ako „Test“ a jeho vysielanie nebolo v dobe písania tejto správy kódované. Predpokladá sa však že bude kanál kódovaný v systéme Conax, ktorý využíva platforma Xtra TV aj u ďalších svojich programoch.
Pokračovanie nižšie:


India TV – je prvým ruským kanálom, ktorý sa zameriava na filmy a programy z Indii. India TV je preto pre všetkých, ktorý milujú indickú kinematografiu a zaujímajú sa o indickú kultúru.

Vysielateľom India TV je firma RED Media, producent niekoľkých tématických kanálov v Rusku ako Kuchnia TV, Komedia TV, HD Life, Europa Plus TV, Boec či La Minor TV. Časť programov je už dostupná v ukrajinskej platforme Xtra TV.

India TV je novinkou na ukrajinskom trhu, doteraz mohli kanál sledovať zákazníci ruských platforiem NTV-Plus, Trikolor TV, kazašskej Otau TV, a taktiež v gruzínskej MagtiSat.

Technické parametre pre príjem:
Družica: AMOS (4°W)
Frekvencia: 11 222 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 30000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: Test
Provider: Xtra TV
Kódovanie: brak

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať