Reklama

Nové programy v platforme CS Link zréjme tak skoro neuvidíme

Podľa najnovších informácií, ktoré máme k dispozícii sa zákazníci satelitnej platformy CS Link ďalšieho rozširovania a pridávania nových programov len tak skoro nedočkajú. Svedčia o tom aj slová Jaromíra Glisníka, ktorý pre náš portál SatelitnaTV.sk povedal: „Do budúcna budeme rozvíjať Skylink, CS Link bude profilovaný ako platforma pre cenovo citlivých klientov, najmä s neplatenou ponukou, prípadne s cenovo výhodnými platenými balíčkami typu Mojich 6„.
Pokračovanie nižšie:


Platforma CS Link bude teda hlavne pre zákazníkov, ktorí nebudú chcieť za sledovanie programov platiť, alebo ak áno, nie veľa. Aktuálne ponúka platforma CS Link svojim zákazníkom najlacnejší balíček MIX (13 programov) za 8,8 €/mesiac. Nasledujú balíky Šport (8,8 €/mesiac), Dokumenty (8,8 €/mesiac), Mojich 6 (10 €/mesiac), Total(13,2 €/mesiac), Film (13,2 €/mesiac) a Filmbox (12 €/mesiac).

Pripomeňme, že v prípade ak má zákazník nejaký balíček aktivovaný, CS Link ponúka ešte zľavu 10%. Prakticky to znamená, že ak si zákazník aktivuje napr. balíček MIX na jeden mesiac a predĺži si predplatné ešte pred skončením pôvodného predplatného zaplatí na ďalší mesiac len 7,92 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať