Reklama

Kanál BABY TV prichádza na dva mesiace do TV MAGIO

Od 1. marca 2012 bude na TV Magio dostupný medzinárodný detský kanál BabyTV televízie Fox International pre bábätká, batoľatá a ich rodičov, a to na dva mesiace. Všetci zákazníci IPTV budú mať príležitosť sledovať kanál zadarmo až do 30. apríla 2012. Rodičia budú mať možnosť sa dívať na BabyTV so svojimi deťmi buď v angličtine, alebo nemčine na kanále č. 76.

BabyTV vysiela 24 hodín denne a ponúka exkluzívne programy špičkovej kvality, ktoré vytvárajú pedagogickí odborníci, v prostredí bez reklám. Každá hodina na našej BabyTV je obohacujúca výpravou plnou príbehov, pesničiek, riekaniek, učenia a zábavy! V denných reláciách sa malí diváci dozvedajú o zvieratkách, hudbe, umení, jazyku, číslach a priateľstve. Večerné, upokojujúce relácie nalaďujú deti na spánok utišujúcimi uspávankami, pokojnou hudbou a rozprávkami na dobrú noc.
Pokračovanie nižšie:


Maya Talit, obchodná a marketingová riaditeľka BabyTV povedala: „Sme nadšení, že BabyTV prichádza do TV Magio a že rodiny v celej Slovenskej republike budú môcť využívať našu jedinečnú programovú skladbu. Tešíme sa na rast našej značky v regióne a na široké sprístupnenie BabyTV väčšiemu počtu rodičov a detí v tomto regióne v budúcom roku.“

Medzi najobľúbenejšie relácie BabyTV patrí okrem iného „Charlie & The Numbers“, čo je hravý úvod do čísel a počtov; „Tulli“, hádacia hra, ktorá sa na veci díva z pohľadu batoľaťa; „Oliver Discovers“, program, ktorý skúma prvé pojmy okolo nás; „Pim & Pimba“, seriál, ktorý podnecuje predstavivosť s využitím bežných predmetov pri hraní sociálnych úloh a „First Baby Songs“, čo je tvorba obľúbených detských riekaniek a pesničkových klipov.

BabyTV je svetovo najrozšírenejšia sieť zameraná na bábätká a batoľatá, ktorá je prenášaná na viac ako 400 pridružených platformách v 100 krajinách sveta. BabyTV vysiela v 17 jazykoch a v ponuke má aj video na vyžiadanie (VOD), prostredníctvom širokého pásma a mobilnej siete, ktoré čerpajú z bohatého archívu so 100 % pôvodným obsahom.

(TS Channels)

Mohlo by vás ešte zaujímať