Reklama

Česká regionalnitelevize.cz získala satelitnú licenciu

Česká Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie udelila na svojom poslednom zasadaní spoločnosti Regionální televize CZ s.r.o., licenciu na vykonávanie činnosti televízneho vysielania šíreného prostredníctvom družice na 12 rokov. Nová stanica bude mať názov regionalnitelevize.cz a jej program sa bude zameriavať na regionálne a lokálne televízne spravodajstvo, propagáciu turistických atraktívnych akcií ako aj miestam v jednotlivých regiónoch.
Pokračovanie nižšie:


Kanál regionalnitelevize.cz bude vysielať 24 hodín denne v českom jazyku, vysielanie má byť zamerané prevažne na štáty: Česká republika, Slovensko, Rakúsko, Poľsko, Nemecko, Nórsko, Švédsko, Dánsko, Francúzsko, Belgicko, Holandsko, Veľká Británia, Írsko, Španielsko, Portugalsko, Švajčiarsko, Lichtenštajnsko, Luxembursko, Monako, Monte Carlo, Taliansko, Vatikán, Ukrajina, Bielorusko, Rusko, Litva, Lotyšsko, Rumunsko, Moldavsko, Maďarsko, Bulharsko, Turecko, Grécko, Albánsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Chorvátsko a Slovinsko .

Aktuálne nie je ešte známe na akom satelite sa objaví táto nová česká stanica, rovnako ani kedy by mala spustiť svoje vysielanie.

Mohlo by vás ešte zaujímať