Reklama

RTL Nitro – nový nemecký nekódovaný kanál od apríla 2012

Na satelite ASTRA (19,2°E) spustí 1. apríla 2012 nemecká mediálna skupina RTL Deutschland svoj nový nekódovaný kanál s názvom RTL Nitro. Kanál RTL Nitro ponúkne svojim divákom kriminálne seriály, akčné a komediálne filmy ako aj dokumenty. Nový kanál bude vysielať na frekvencii 12 188 MHz, pol. H.

Vzhľadom k tomu, že bude kanál RTL Nitro vysielať nekódovane (FTA) prostredníctvom satelitu ASTRA (19,2°E) bude dostupný nielen pre nemeckých divákov, ale aj niekoľkým ďalším miliónom takmer v celej Európe. Nový kanál chce od začiatku svojho vysielania prinášať divákom americké seriály ako Modern Family, Nurse Jackie, Chase či kriminálky CSI. Z filmov to bude napríklad King King a Liga výnimočných (The League of Extraordinary Gentlemen).
Pokračovanie nižšie:


Vo vysielaní RTL Nitro nebudú chýbať ani programy z vlastnej produkcie. Ako napríklad Balko a Alarm či diaľničná polícia Kobru 11.

Aktuálne je spustená už aj oficiálna webová stránka televízie kde sú informácie o štarte televízie, ako aj technické parametre k prijímu, nechýba ani odpočítavanie do oficiálneho štartu vysielania. (www.rtlnitro.de)

(satkurier.pl, satnews.de)

Mohlo by vás ešte zaujímať