Reklama

Parlamentné voľby 2012 na Markíze

K volebným urnám občania pristúpia už o desať dní. Parlamentným voľbám 2012 sa TV Markíza bude venovať v Televíznych novinách, predvolebných diskusiách, predvolebnom a volebnom štúdiu, ako aj v mimoriadnom vydaní politickej talkshow Na telo.

TV Markíza v súvislosti s predčasnými parlamentnými voľbami pripravila pre divákov okrem iného aj predvolebné debaty, ktoré odštartujú v stredu 29. februára 2012 o 23.15 h diskusnou reláciou Voľby 2012 – SÚBOJ. Moderátori Zlatica Puškárová a Michal Kovačič až do 8. marca poskytnú vyvážený priestor všetkým 26 kandidujúcim stranám.

Predvolebné debaty vyvrcholia 7. a 8. marca z budovy Národnej rady na Župnom námestí v Bratislave, čím tvorcovia využijú genius loci. Scéna bude kombináciou historických priestorov a najmodernejších technológií.
Pokračovanie nižšie:

V závere volebného dňa marca od 21.45 h do neskorej noci TV Markíza odvysiela predvolebné štúdio. Okrem exkluzívneho exit pollu agentúry MVK ponúkne aj priebežné neoficiálne výsledky Štatistického úradu SR. V živých vstupoch tiež sprostredkuje atmosféru zo všetkých centrál politických strán.

Definitívne výsledky volieb do Národnej rady Slovenskej republiky budú môcť diváci sledovať naživo marca od 10.00 h. Jednu z top udalostí tohto roka na Slovensku podrobne zmapuje špeciálne vydanie politickej talkshow Na telo o 13.00 h s otvoreným koncom.

(PR TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať