Reklama

Topfun je dostupný aj pre zariadenia s OS Android

Spoločnosť Topfun Media a.s. nasadila svoju aplikáciu pre telefóny a tablety s operačným systémom Android. Aplikácia je umiestnená v Android markete a užívatelia si ju môžu bezplatne stiahnuť do svojho mobilného telefónu, alebo tabletu.
Pokračovanie nižšie:


Aplikácia umožňuje sprístupnenie všetkých služieb ako ponúka napríklad aj webová služba Topfun. Užívateľ sa zaregistruje na službe Topfun na www.topfun.tv, dobije si svoj virtuálny účet Topfun a prostredníctvom aplikácie môže sledovať svoje filmy, ktoré si zakúpil napríklad v aplikácii Topfun na Smart TV Samsung či na webe. V aplikácii bude postupne takmer celá ponuka, ako ju používatelia poznajú z webovej stránky Topfun. To znamená vrátane filmov majors štúdií. Obsah sa momentálne pripravuje a denne Topfun nahráva cca 30 nových filmov. Súčasťou aplikácie je tiež nová služba Topfun LivePayTv, ktorá sprístupňuje lineárne vysielanie platených TV kanálov, napríklad skupinu kanálov Filmbox, CSfilm/CSmini a DuckTV. Nasadenie týchto a ďalších kanálov bude prebiehať prvý februárový týždeň. V aplikácii je taktiež prístupná služba Topfun Nonstop, ktorá za 8 € umožňuje neobmedzené sledovanie filmov.

Vo schvaľovacom procese je aktuálne aj aplikácia pre operačný systém iOS, teda majiteľov iPhone a iPad. Jej uvoľnenie sa očakáva približne do 7 dní.

(Topfun)

Mohlo by vás ešte zaujímať