Reklama

NHL – All Star Game prinesie v priamom prenose Nova Sport

Tohto ročné stretnutie hokejových hviez sa odohrá v Ottawe, k príležitosti 20. výročia účinkovania v NHL. Liga opäť zvolila úspešný model rozdelenia hráčov. Tohtoroční kapitáni sú Daniel Alfredsson (v NHL kapitán domácej Ottawy) a Zdeno Chára (kapitán posledného víťaza Stanley Cupu z Bostonu).
Pokračovanie nižšie:


Jedným zo šiestich hráčov, ktorý bol vybraný na základe hlasovania fanúšikov je český hráč Milan Michálek (Ottawa). Zo slovenských hráčov okrem Cháru pôjdu Marián Gáborík (New York Rangers) a Marián Hossa (Chicago). Nebudú chýbať ani ďalšie veľké hviezdy ako Jevgenij Malkin z Pittsburghu, bratia Henrik a Daniel Sedinovci z Vancouveru, hviezdni brankári Tim Thomas z Bostonu alebo Henrik Lundqvist z New Yorku Rangers.

Nova Sport odvysiela taktiež v priamom prenose populárnu súťaž zručností. Diváci tak uvidia okrem iných aj súťaže o najkrajší hokejový trik, alebo šprint najrýchleších korčuliarov.

Fanúšikovia hokeja si tak určite nenechajú ujsť túto udalosť v noci zo soboty 28. januára 2012 od 01:00 hod. v priamom prenose na Nova Sport.

Mohlo by vás ešte zaujímať