Reklama

FA Cup pokračuje na NOVA Sport

Najstaršia klubová futbalová súťaž sveta, anglický FA Cup, pokračuje cez víkend svojim tretím kolom. Do neho už nastúpia aj najväčší favoriti z Premier League. A preto sa máme opäť na obrazovkách športovej NOVA Sport na čo tešiť.

NOVA Sport odvysiela z tretieho kola FA Cupu celkovo šesť priamych prenosov rozložených do troch dní. Jeden zápas si ale zaslúži špeciálnu pozornosť. Obhájca trofeje Manchester City si to v nedeľu na svojom štadióne rozdá s Manchesterem United. Celok Roberta Manciniho úspešne nadväzuje na úspech z minulého ročníku a v ligovej súťaži sa pobije o titul. A jeho najväčším súperom nie je nikto iný, ako tým Alexa Fergusona.
Pokračovanie nižšie:


Kluby z Manchesteru sa v tohtoročnej sezóne stretli už dvakrát. V zápase anglického superpohára Community Shield vo Wembley boli úspešnejší Červení Diabli. V októbrovom meraní síl v rámci Premier League ale na Old Trafford jasne dominoval klub z modrej polovice Manchesteru. Práve tohtoročné víťazstvo 6:1 dodáva nedeľnému stretnutiu špeciálny náboj. Alex Ferguson určite chystá na ďalšiu bitku o Manchester odplatu. Tretie kolo anglického poháru, ale nie je iba o manchesterskom derby.

V sobotu 7. januára Vám stanica NOVA Sport ponúkne tri stretnutia:
13:25 Birmingham City – Wolverhampton
15:55 Swindon – Wigan
18:25 Bristol Rovers – Aston Villa

V nedeľu 8. januára dve stretnutia:
13:55 Manchesteru City – Manchesterem United
16:25 Peterborough – Sunderland

Atraktívny program tretieho kola FA Cupu vyvrcholí v pondelok 9. januára večer,
keď od 20:40 uvidíte stretnutie Arsenal – Leeds United.

(TS Nova Sport)

Mohlo by vás ešte zaujímať