Reklama

Eurosport a UPC podpísali dlhoročný kontrakt

Eurosport a UPC rozšírili svoju spoluprácu v Českej republike a na Slovensku vďaka podpísaniu nového dlhoročného kontraktu.
 
Nová dohoda garantuje vyšší komfort pre predplatiteľov UPC prostredníctvom distribúcie regionálnej verzie Eurosport 2 namiesto predchádzajúcej medzinárodnej verzie tohto kanálu. Regionálna verzia ponúkne svojim divákom priame prenosy z Bundesligy, z najvyššej nemeckej futbalovej súťaže, čo určite poteší všetkých futbalových fanúšikov z radov predplatiteľov UPC. Kanál je dostupný samozrejme aj s českým komentárom.
  Pokračovanie nižšie:


Bundesliga je jedna z najlepších európskych futbalových súťaží s jedinečnou atmosférou, najvyšším priemerom strelených gólov na zápas a najvyššími priemernými návštevami na štadiónoch. Okrem prestížnych klubov, atraktívnych zápasov a skvelej kvality televíznych prenosov je Bundesliga na Slovensku ako aj v Českej republike veľmi populárna vďaka viac než dvadsiatim slovenským a českým hráčom, ktorí v nej hrajú.

Eurosport 2 prináša v hlavnom vysielacom čase počas víkendu päť zápasov v priamom prenose z Bundesligy plus jeden vybraný priamy prenos z 2. Bundesligy vysielaný v pondelok.
 
Sme potešení, že môžeme rozšíriť svoju spoluprácu s UPC,“ komentuje dohodu Olivier Bramly, riaditeľ distribúcie Eurosportu. „S UPC nás spája dlhodobé partnerstvo a sme potešení, že predplatitelia UPC majú teraz prístup k regionálnej verzii Eurosportu 2, ktorá sprístupní divákom možnosť sledovať slovenských a českých futbalistov v jednej z najlepších futbalových súťaží.“

(Eurosport)

Mohlo by vás ešte zaujímať