Reklama

CS LINK sprístupnil svojim zákazníkom opäť samostatné predplatné u vybraných kanálov

Spoločnosť Media Vision, prevádzkovateľ satelitnej platformy CS LINK sa rozhodla až do odvolania sprístupniť svojim zákazníkom opäť samostatné predplatné u svojich kanálov. Stalo sa tak aj napriek tomu, že od nového roku 2012 už platforma avizovala s ukončením predplatného samostatných programov.
Pokračovanie nižšie:


Prečítajte si tiež: CS Link definitívne končí s aktiváciou samostatných programov

Tentokrát však majú zákazníci na výber len z dvoch programov Nova Sport (48€/rok) a CS FILM (40€/rok). Aktivácia je možná ako cez web tak aj cez zákaznícku linku, alebo priamo u predajcov satelitnej techniky. „Toto rozhodnutie je do odvolania, ale nedokážem povedať termín.“ Povedal pre náš portál SatelitnaTV.sk Jan Hataš, sales manager zo spoločnosti Media Vision.

Samotná platforma CS LINK aj naďalej odporúča svojim zákazníkom, ktorí uvažujú o samostatnom predplatnom, alebo im už práve skončilo, aby využili balíček Mojich 6 (95,04€/rok), v ktorom si môžu vybrať šesť programov z ponuky balíkov TOTAL a FILMBOX a kedykoľvek si výber programov zdarma zmeniť prostredníctvom webovej stránky. Zmena programov sa prejaví okamžite.

Mohlo by vás ešte zaujímať