Reklama

CS LINK: Mojich 6 už nie je možné zmeniť cez zákaznícku linku

Spoločnosť Media Vision, prevádzkovateľ satelitnej platformy CS Link, s účinnosťou od dnes 1.1.2012 ruší spôsob výmeny programov pre zákazníkov s aktivovaným balíkom Mojich 6 prostredníctvom zákazníckej linky.
Pokračovanie nižšie:


Každý zákazník mohol doteraz požiadať o výmenu aktivovaných programov kedykoľvek a neobmedzene aj cez zákaznícku linku. Od dnes to už však neplatí a pre zmenu programov sa musia zákazníci platformy CS LINK prihlásiť do svojho účtu na webových stránkach cslink.cz/sk a tam si môžu balík Mojich 6 jednoducho upraviť a zmeniť podľa svojich predstáv. Zmena programov zostáva aj naďalej bezplatná.

Pokiaľ zákazník ešte nemá vytvorený účet môže si ho vytvoriť po vyplnení potrebných údajov na webovej adrese: https://www.cslink.cz/cs/customer-zone/get-login/.

Po vytvorení účtu sa zákazník prihlási so svojimy prihlasovacími údajmi do svojho účtu, kde si môže nielen zmeniť aktivované programy v rámci balíka Mojich 6, ale aj kedykoľvek aktivovať akékoľvek služby, dobiť kredit, zmeniť prístupové heslo či editovať svoje osobné údaje.

Mohlo by vás ešte zaujímať