Reklama

UPC zaraďuje športovú stanicu Eurosport 2 Bundesliga, vyraďuje Nova sport

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, zaradí od 1. januáru budúceho roka do ponuky digitálnej káblovej televízie športovú stanicu Eurosport 2 Bundesliga. Ide o vysielanie stanice Eurosport 2 s českou jazykovou stopou, ktorá okrem iného ponúka aj priame prenosy futbalových zápasov divácky obľúbenej nemeckej Bundesligy. Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA týmto vychádza v ústrety divákom, ktorí sa môžu tešiť na špičkové zápasy Bayernu, Borussie a iných nemeckých futbalových veľkoklubov. Stanica Eurosport 2 Bundesliga bude súčasťou digitálneho balíčka Basic.
Pokračovanie nižšie:


K 1. januáru budúceho roka spoločnosť UPC zároveň vyradí športový kanál Nova Sport, s vysielateľom ktorej uplynula zmluva, pričom neprišlo k dohode na jej ďalšom predĺžení. Spoločnosť UPC pre svojich športových divákov súčasne pripravuje zaradenie novej športovej stanice, ktorá ponúka obdobný športový obsah.

V ponuke digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL tak diváci od prvého dňa nového roka nájdu celkom až osem programov so športovou tematikou, vrátane jedného programu v HD kvalite. Ide o stanice SPORT1, SPORT2, Eurosport, Eurosport2 Bundesliga, Extreme Sports Channel, Sport5, Fishing & Hunting a Eurosport HD.

Digitálna káblová televízia UPC Digital ponúka viac ako 120 programov všetkých žánrov, vrátane 11 staníc v HD kvalite a dokonca aj 3D vysielanie. Okrem bohatej programovej ponuky diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie. UPC Digital je v súčasnosti dostupný pre viac ako 400 000 domácností v mestách Bratislava, Košice, Žilina, Prešov, Trnava, Banská Bystrica, Pezinok, Zvolen, Poprad, Nové Zámky, Levice, Dunajská Streda, Spišská Nová Ves, Hlohovec, Trenčín, Bardejov, Štúrovo, Svit, Dolný Kubín, Šamorín, Moldava nad Bodvou, Vranov nad Topľou a Michalovce.

Viac informácií o službách UPC záujemcovia získajú na UPC Infolinke 02 / 594 22 222, na stránke www.upc.sk alebo osobne na zákazníckych strediskách UPC.

(UPC)

Mohlo by vás ešte zaujímať