Reklama

Slovanet prináša na Vianoce nový balík internetu a televízie

Spoločnosť Slovanet prináša svojím zákazníkom na Vianoce nový akciový balík Štandard2+ len za 19,90 eur mesačne. Zahŕňa internet s rýchlosťou 40/4 Mbit/s, výhodné telefonovanie a digitálnu televíziu s archívom i videopožičovňou. Okrem týchto výhod prináša výrazné zlacnenie zariadení – set-top-box aj Wi-Fi router dostanú klienti len za 9,90 eur.
Pokračovanie nižšie:


Telekomunikačná spoločnosť Slovanet pripravila od decembra v rámci vianočnej akcie zvýhodnený balík služieb Štandard2+ za cenu 19,90 eur mesačne. Táto cena platí počas prvej polovice doby viazanosti, ak si zákazníci vyberú balík na 24 mesiacov. Okrem rýchleho internetu, výhodného telefonovania a digitálnej televízie dostanú zákazníci set-top-box za zníženú cenu 9,90 eur. Súčasťou nového balíka je aj možnosť zakúpenia druhého set-top-boxu za rovnakú cenu, takže zákazníci budú môcť sledovať rôzne programy na dvoch televízoroch súčasne. Vianočná akcia platí pre existujúcich i nových zákazníkov.

V decembri má väčšina rodín výdavky spojené s Vianocami. My sme pre zákazníkov pripravili zaujímavú ponuku, ktorá ich rodinný rozpočet nezaťaží. Ponúkame vianočný balík za výhodnú cenu a za každé zo zariadení – set-top-box i Wi-Fi router – zaplatia teraz len 9,90 eur. Okrem toho v rámci balíka Štandard2+ získajú možnosť kúpy dvoch set-top-boxov spolu len za 19,80 eur. Plníme tak rastúcu požiadavku zákazníkov, aby mohli súčasne sledovať rôzne programy na dvoch televízoroch,“ vysvetľuje Sandra Zelenková, produktová manažérka spoločnosti Slovanet.

Balík Štandard2+ obsahuje digitálnu televíziu s 56 programami, ktorá ponúka trojdňový archív vysielania, pozastavenie živého vysielania, online videopožičovňu so stovkami filmových titulov a navyše internet priamo v televízore. Súčasťou balíka je i dátovo a časovo neobmedzený internet s rýchlosťou 40/4 Mbit/s a možnosť cenovo výhodného telefonovania, v rámci siete Slovanetu dokonca zadarmo. Zákazníci majú okrem 24 mesačnej na výber aj 36 mesačnú viazanosť s ešte nižšou cenou. Klienti, ktorí si balík objednajú v decembri, získajú navyše prístup k HD programom do konca januára zadarmo.

Všetky uvedené ceny sú s DPH.

Slovanet patrí medzi najväčších alternatívnych poskytovateľov vysokorýchlostného internetu na Slovensku. Samostatne i vo výhodných balíkoch Triple play ponúka internetové pripojenie, telefónne služby a digitálnu televíziu pre domácnosti. Vo firemnom sektore poskytuje integrované komunikačné a hlasové služby, virtuálne privátne siete a bezpečnostné riešenia menším či stredným podnikom ako aj veľkým slovenským organizáciám. V súčasnosti sa zameriava na budovanie vlastnej optickej infraštruktúry, hlavne prostredníctvom akvizícií lokálnych operátorov a rozširovaním ich sietí. Slovanet je členom Asseco Group, medzinárodnej skupiny pôsobiacej na trhu infokomunikačných technológií. Od roku 2009 má Slovanet certifikovaný systém manažérstva v súlade s medzinárodnými normami ISO 9001 a ďalšími. Podľa rebríčka TREND Top Telecom 2010 je Slovanet spomedzi relevantných konkurentov spoločnosťou s najvyšším medziročným nárastom v predaji dátových služieb.

(Slovanet)

Mohlo by vás ešte zaujímať