Reklama

Jaromír Glisník už nie je výkonný riaditeľ spoločnosťi TradeTec

U spoločnosti TradeTec, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu Skylink sa udiala malá zmena vo vedení firmy. Jaromír Glisník, ktorý riadil spoločnosť, ako výkonný riaditeľ sa stal od 1. októbra 2011 členom predstavenstva spoločnosti TradeTec. Vzhľadom na túto skutočnosť už nevykonáva funkciu výkonného riaditeľa v danej spoločnosti.
Pokračovanie nižšie:


Podľa platnej českej (ale aj slovenskej) legislatívy nesmie vykonávať člen predstavenstva (majúci za úlohu riadenie firmy) zároveň riadiacu funkciu vo firme. Najskôr som bol členom predstavenstva TRADE and TECHNOLOGY (teda materskej firmy TradeTec), takže tento konflikt nebol a mohol som byť výkonným riaditeľ TradeTecu. Od 1.10. som členom predstavenstva aj u TradeTecu, takže nemôžem byť výkonným riaditeľom“. Vysvetlil nám ako aj našim čitateľom portálu SatelitnaTV.sk Jaromír Glisník, aktuálne už člen predstavenstva spoločnosti TradeTec.

Kto je teraz novým výkonným riaditeľom? Spoločnosť TradeTec aktuálne už nemá výkonného riaditeľa potobne ako slovenská spoločnosť Towercom. „Je riadená predstavenstvom“, dodáva Jaromír Glisník.

Mohlo by vás ešte zaujímať