Reklama

Evrokino v platforme Viasat Ukraine

Ukrajinská satelitná platforma Viasat Ukraine informuje o rozšírení svojej programovej ponuky o ruský filmový kanál Evrokino. Stanica bola pridaná do balíka – Prestížny, ktorý obsahuje najviac televíznych programov.
Pokračovanie nižšie:


Platforma Viasat Ukraine využíva aktuálne dva DVB-S2 transpondéry na satelite ASTRA 4A (4,8°E). Evrokino bol umiestnený na tp. B24 (12 169 MHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK). Signál je však kódovaný v systéme NDS-VideoGuard.

Evrokino prináša svojim divákom to najlepšie z Európskej kinematografie. Je to vôbec prvý ruský kanál, ktorý prináša európsku kinematografiu. Archív kanálu obsahuje viac ako 450 európskych filmov. Vlastníkom je spoločnosť Klub 100, ktorá má v portfóliu ešte ďalšie tematické kanály: Russkij Illusion (ruské filmy), Detskij (programy pre deti), Illusion+ (zahraničné filmy) a Zoopark (programy o zvieratách). Russkij Illusion a Detskij sú známe aj zákazníkom platformy Viasat Ukraine.

Okrem toho, 1. januára 2012 Viasat Ukraine ponúkne svojim divákom ešte ruský kanál Drive. Drive je kanál venovaný pre ľudí zaujímajúcich sa o autá či motocykle. Stanica bude taktiež súčasťou Prestížneho balíka.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať