Reklama

Super RTL spustí HD verziu v HD+

V roku 2012 spustí nemecká komerčná stanica Super RTL vysielanie vo vysokom rozlíšení (HD). Super RTL HD bude súčasťou platformy HD+ na satelite ASTRA (19,2°E). Spustenie kanálu Super RTL HD, ktorý bude súčasťou platformy HD+ v roku 2012 potvrdil Andre Prahl, ktorý je zodpovedný za distribúciu kanálov RTL Group. Super RTL HD prinesie také seriály ako napr. Glee, ktorý je známy aj u nás.
Pokračovanie nižšie:


Prahl ďalej zdôraznil, že takmer všetka vlastná produkcia sesterského kanálu RTL2 bola v roku 2011 vysielaná vo vysokom rozlíšení, ako napr. reality show „Die Geissens” či „exklusiv – die Reportage”.

Aktuálna ponuka programov platformy HD+:
RTL HD, Sat.1 HD, ProSieben HD, VOX HD, kabel eins HD, RTL II HD, SPORT1 HD, Nickelodeon HD, Comedy Central HD, N24 HD, sixx HD a Tele 5 HD.

Pre príjem programov z paketu HD+ je potrebný satelitný prijímač, alebo CAM modul spolu s dekódovacou kartou. Cena karty a modulu sa pohybuje okolo 50 eur s tým, že prvý rok predplatného máte zadarmo. Na ďalší rok je potrebné zaplatiť predplatné vo výške 50 eur, čo je priemerne 4,17 eur na mesiac.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať