Reklama

Spoločnosť SES s novým marketingovým vedením

Barbara Uzunowa-Drymer, ktorá v minulosti pracovala v spoločnosti Symantec Poľsko, bola vymenovaná na pozíciu riaditeľky marketingu spoločnosti SES S.A. pre región strednej a východnej Európy. Priamym nadriadeným Barbary je Martin O. Kubacki, viceprezident a regionálny riaditeľ spoločnosti ASTRA CEE.
Pokračovanie nižšie:


Barbara Uzunowa-Drymer je špecialistkou na korporátnu komunikáciu a marketing. Má bohaté manažérske skúsenosti v oblasti telekomunikácií a IT. Od januára 2011 pôsobila v spoločnosti Asbis PL na pozícii marketingovej riaditeľky. Predtým pracovala 7 rokov v spoločnosti Symantec, kde bola zodpovedná za marketingové aktivity v regióne východnej Európy. Bola zodpovedná za komplexnú tvorbu a riadenie imidžu značiek Norton a PC Tools vo východnej Európe.

Barbara Uzunowa-Drymer pracuje v oblasti IT od roku 1997. Absolvovala Vysokú školu v Lodži a na Univerzite Skarbek vo Varšave získala titul MBA v oblasti medzinárodného marketingu.

Teší ma, že mám šancu pracovať pre spoločnosť SES, obzvlášť v takom dôležitom období. Realizácia zmien v štruktúre spoločnosti SES a tiež predstavenie jej nového imidžu, ako stabilnej globálnej značky, vyžaduje vysoké nasadenie a konzistentné komunikačné a marketingové aktivity. Je to pre mňa veľká česť a zároveň obrovská výzva,” hovorí Uzunowa-Drymer.

Zmeny nastali nielen vo Varšave, ale tiež v centrále spoločnosti SES v Luxemburgu. Niclas Friese-Greene bol vymenovaný na pozíciu senior viceprezidenta pre marketing a korporátnu komunikáciu spoločnosti SES. Bude zodpovedný za celosvetové marketingové aktivity spoločnosti, vrátane marketingovej a korporátnej komunikácie. Niclas má viac ako 20-ročné skúsenosti v oblasti produktového manažmentu, marketingu a predaja z pôsobenia väčšinou v technologických firmách.

V septembri 2011 počas jedného z najvýznamnejších veľtrhov v tomto odvetví – IBC v Amsterdame, predstavila spoločnosť SES S.A. novú identitu značky a nové logo. Nová značka je zameraná na jednotné používanie názvu SES ako aj nového loga na všetkých trhoch, kde spoločnosť pôsobí. Ide o opatrenia na podporu úsilia SES pri vytváraní konzistentného globálneho pôsobenia a jednotného prostredia pre klientov ako na existujúcich, tak i rozvíjajúcich sa trhoch. To predstavuje ďalší krok spoločnosti SES ako vedúceho a inovatívneho satelitného operátora. Ďalšie napredovanie spoločnosti SES ale neznamená, že zabudla na svoje predchádzajúce úspechy. Značku ASTRA bude naďalej rozvíjať ako renomovanú značku služieb SES pre domácnosti.

Mohlo by vás ešte zaujímať