Reklama

Filmbox Extra sa zmení na Filmbox Plus

Spoločnosť SPI International, popredný poskytovateľ obsahu na európskom trhu, dnes potvrdila, že v noci zo dňa 15. na 16. decembra 2011 zmení meno TV kanálu Filmbox Extra vysielaného v Českej republike a na Slovensku na Filmbox Plus.
Pokračovanie nižšie:


Spoločnosť SPI International, distribútor programov Filmbox, rozhodla o posune vo svojej programovej stratégii a pristúpila ku zmene názvu kanálu Filmbox Extra na Filmbox Plus za účelom zjednotenia programovej ponuky Filmboxu v strednej a východnej Európe.

Spoločnosť SPI International je popredným poskytovateľom filmového a televízneho obsahu a jej činnosť zasahuje do oblastí kinodistribúcie, distribúcie DVD a VOD a rovnako produkcie a distribúcie platených TV kanálov v strednej Európe. Vo veľmi rozmanitom portfóliu SPI International nájdeme viac než 2000 snímkov a televíznych seriálov. Za svoj úspech vďačí spoločnosť silnému spojeniu s tak uznávanými partnermi z oblasti filmového a televízneho priemyslu ako sú Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, Beta Film a Fremantle Media.

SPI International ponúka širokú škálu filmových a tématických TV kanálov: FilmBox, Filmbox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Family, FilmBox HD, Erox HD, Docubox HD, Fashionbox HD a Fightbox HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať