Reklama

Česká Prima COOL spustila nový web

Webové stránky televíznej stanice Prima COOL prešli renováciou. Od 6. 11. 2011 ponúkajú viac informácií, prehľadnejšie usporiadanie a taktiež hravú užívateľskú variabilitu.

Televízia Prima COOL spustila svoje webové stránky – podobne ako vysielanie – pred necelými tromi rokmi. Od tej doby obohatila ako ponuku programov, tak zábavných aktivít. Pribudli taktiež informácie, ktoré diváci televíznej stanice vyhľadávajú. Nový web Prima COOL poskytuje už na svojej prvej stránke viac priestoru aktuálnym správam a lepšie dostupnú a prehľadnú navigáciu po celej svojej sústave.
Pokračovanie nižšie:


Pri prvom otvorení poskytnú nové webové stránky rozšírenú ponuku ustálených COOL tipov a novinkou sú aktuality. Návštevníci uvítajú priamy vstup do videoarchívu programov, ktoré je s trochou nostalgie znázornený v podobe na seba naskladaných videokaziet. Záujemcovia o rýchle prepojenie na Facebook Prima COOL, ktorý má už 140 tisíc fanúšikov, poteší možnosť prepnúť na tento fenomén modernej komunikácie len pomocou tzv. Facebookboxu. V hornej časti stránok vľavo je tak možné v rámci skupiny televíznych kanálov spoločnosti FTV Prima jednoducho dostať na webové stránky sesterských staníc.

Ďalšou významnou novinkou je možnosť jednoducho zvoliť si farebnú schému webu. Stačí kliknúť v pravo hore na požadovanú farbu. Na opačnej strane časti obrazovky sídli ďalšia ľahko dostupná funkcia Vyhľadávania.

Web Prima COOL je pripravený na ďalšie obohatenie. Priebežne sa môžu návštevníci tešiť na inovácie a určite nové rubriky a funkcie. Web by sa tak mal stať pre priaznivcov televíznej stanice prinajmenšom rovnako zábavný a obsiahli ako je programová ponuka a štýl komunikácie.

Mohlo by vás ešte zaujímať