Reklama

Zákazníci Skylinku budú môcť prejsť do CS Linku a naopak

Spoločnosť M77 Group – dcérska spoločnosť M7 Group, ktorá vlastní platformu CS Link, kupila satelitnú platformu Skylink iba pred dvomi týždňami a už tu máme informáciu o novinke, ktorú pripravujú platformy CS Link a Skylink spoločne.
Pokračovanie nižšie:


Skylink spoločne s platformou CS LINK pripravujú možnosť pre svojich zákazníkov migrovať k sesterskej platforme. Znamená to, že zákazníci platformy Skylink budú môcť prejsť do CS LINKu a naopak zákazníci platformy CS LINK do Skylinku za veľmi výhodných podmienok bez nutnosti kupovať novú drahú kartu.

Podľa informácií, ktoré má náš portál SatelitnaTV.sk získajú záujemcovia ktorí sa rozhodnú pre migráciu novú dekódovaciu kartu za veľmi výhodnú cenu. Keďže sa jedná o prvotné informácie, presná cena dekódovacej karty ešte nebola stanovená. Mohlo by sa však jednať o cenu približnú karte Výmena, či dokonca nižšiu.

Spustenie tejto prvej spoločnej novinky medzi Skylinkom a CS Linkom sa očakáva ešte tento rok.

Do budúcna by sa pre majiteľov nových IRDETO kariet mohla naskytnúť možnosť prejsť k sesterskej platforme aj bez výmeny kariet. Aktuálne sa zisťujú detaily u spoločnosti IRDETO, či by to bolo technicky možné.

Mohlo by vás ešte zaujímať