Reklama

Skylink sa zatiaľ nebude zlučovať s CS Linkom, platformy počítajú však so spoluprácou

U širokej verejnosti sa čoraz častejšie objavujú informácie ohľadom zlúčenia platforiem Skylink a CS Link. Skutočnosť je však taká, že sa nič podobné nepripravuje a ani v najbližšej dobe neplánuje. Značky Skylink a CS Link budú fungovať zatiaľ aj naďalej tak ako doteraz.
Pokračovanie nižšie:


Jediné čo sa u oboch platformách bude v najbližšom období meniť je spolupráca, ktorá nahradí doterajšiu súťaživosť (viď. napríklad bývalá akcia CS Linku – výmena za konkurenčné karty).

Aktuálne sa nepočíta ani zlúčenie programovej ponuky oboch platforiem ako sa aj nepočítajú zmeny balíčkovania u oboch platforiem.

Podľa informácií, ktoré zazneli v utorok 18. októbra 2011 na stretnutí s predajcami  sa počíta hlavne so špecializáciou oboch značiek. Skylink by sa mal stať vlajkovou loďou, platformou ktorá sa bude viacej tlačiť dopredu, platforma, ktorá bude konkurovať, bojovať s ostatnými konkurenčnými platformami a bude sa zameriavať na novinky či už v HD kvalite, poprípade do budúcna aj na iné novinky ako napríklad 3D vysielanie.

CS Link sa stane alternatívou a bude sa viac zameriavať na cenovo citlivých zákazníkov.

Odporúčame vám prečítať si taktiež:
Zákazníci Skylinku budú môcť prejsť do CS Linku a naopak

M77 Group kúpila Skylink

Mohlo by vás ešte zaujímať