Reklama

Baby TV v digitálnej platforme Fiber TV

BabyTV, medzinárodná sieť pre bábätká a batoľatá spoločnosti FOX, sa práve rozšírila aj na slovenský trh. Po úspechu v rámci siete Telefónica v Českej republike začína Baby TV v súčasnosti vysielať na platforme digitálnej FiberTV spoločnosti Orange Slovensko. Baby TV bude súčasťou aktuálneho detského a hudobného balíka, pričom zvyšuje svoju hodnotu, zabáva a vzdeláva najmladšie deti.
Pokračovanie nižšie:


BabyTV, medzinárodný kanál spoločnosti FOX, ponúka 24 hodín denne programy bez reklám určené pre bábätká a batoľatá. Predstavuje krátke epizódy s originálnym obsahom, ktorý bol vytvorený pod vedením odborníkov v oblasti detského vývinu a jeho cieľom je pomôcť vám a vašim deťom spolu sa učiť a hrať. BabyTV prináša jedinečnú zábavu a vzdelávanie na vaše obrazovky prostredníctvom  pesničiek, príbehov a obľúbených postavičiek.

BabyTV si môžete naladiť a sledovať v 3 jazykoch, a to v angličtine, nemčine a francúzštine a tak umožniť  vašim deťom  vnímať  programy vo viac ako jednom jazyku. BabyTV na platforme Orangeu si naladíte na kanáli č. 79.

Maya Talit, výkonná viceprezidentka pre distribúciu BabyTV, povedala: „Veľmi sa tešíme, že sa BabyTV rozširuje aj na slovenský trh. Sme presvedčení, že zavedená značka BabyTV a jej jedinečný obsah a kvalitné programy si získajú srdcia slovenských detí a ich rodičov, podobne ako je to v prípade miliónov ďalších divákov v Európe a na celom svete.“

O BabyTV
BabyTV, bola založená v roku 2003, ponúka 24 hodín kvalitného obsahu tvoreného odborníkmi v oblasti vzdelávania bábätiek a batoliat, ktorý sa vysiela bez reklám. Bola vytvorená s cieľom podporiť rodičov prostredníctvom programov, ktoré zábavným spôsobom riešia vzdelávacie témy určené pre deti raného veku s dôrazom na vzájomnú komunikáciu medzi rodičom a dieťaťom. Ako súčasť medzinárodných programov spoločnosti FOX vysiela BabyTV od roku 2007 vo viac než 100 krajinách sveta v spolupráci s viac než 400 platformami v rámci pobočiek v 17 rôznych jazykoch a poskytuje svoj obsah aj prostredníctvom VOD, mobilných telefónov a ponuky širokého pásma. Navštívte stránku www.babytv.com

Mohlo by vás ešte zaujímať