Reklama

TV Empatia spustila svoje webové stránky

Nová slovenská televízia TV Empatia spustila svoje webové stránky na ktorých informuje okrem iného aj o začiatku svojho vysielania, ktoré by malo byť v pondelok 3. októbra 2011.

Ako sme vás už informovali slovenská televízia TV Empatia spustila svoje testovacie vysielanie na družici Thor 0,8°W v rámci multiplexu Telenor už koncom augusta tohto roka, kde vysiela na rovnakom transpondéry ako ďalšie slovenské nekódované televízie (TV LUX, TV Patriot, Musiq1, Music Box) a rádiá (Rádio Express, Fun rádio, Hornet rádio, Rádio Hit FM a Europa 2).
Pokračovanie nižšie:


Na svojich webových stránkach (www.tvempatia.sk) televízia uvádza, že sa chce zameriavať hlavne na autorskú tvorbu, slovenskú a neskôr českú filmovú klasiku. Televízia ma v pláne vysielať 24 hodín denne, v nočných hodinách bude vysielať hudobný program vo forme skladieb.

Za televíziou stojí spoločnosť Epa media production s.r.o. z Nitri.

V súčasnosti TV Empatia vysiela svoje testovacie vysielanie. Naladiť si ju môžu aj predplatitelia satelitných platforiem FreeSAT by UPC, DigiTV ako aj všetci majitelia satelitných prijímačov s možnosťou prijímu satelitnej pozície 0,8°W.

Technické parametre pre príjem:

Družica: Thor (0,8°W)
Frekvencia: 11919 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódované: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať