Reklama

Tipsport extraliga naživo na Sport1

Fanúšikovia slovenskej hokejovej Tipsport extraligy sa aj tento rok dočkajú priamych televíznych prenosov exkluzívne na stanici Sport1. Po skončení základnej časti najvyššej slovenskej hokejovej súťaže budú televízni diváci taktiež pri zápasoch playoff. Už v piatok 16. septembra privíta pred kamerami Sport1 tím HC Košice svojho súpera z Nitry, vysielanie začne o 17.45 hodine. Kto bude túžiť po ešte viac zážitkoch zo sledovania hry špičkových slovenských a českých hokejistov, nemal by si nechať ujsť zápasy celku HC Lev Poprad, ktorého vybrané duely v Kontinentálnej lige (KHL) ,  prináša taktiež kanál Sport1. Platenou káblovou a satelitnou televíziou Sport1 prevádzkuje spoločnosť Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamný čas predáva agentúra Atmedia.
Pokračovanie nižšie:


Už prvý, zajtrajší televízny prenos z Košíc, ktoré hostia klub z Nitry, sľubuje atraktívny zápas pre divákov. „Obhajca titulu z Košíc sa pod taktovkou nového trénera Stavjaňa pokúsi o štvrtý titul v rade. Má k tomu všetky predpoklady a iste pôjde naplno už od začiatku,“ hovorí Juraj Kušnír, hokejový komentátor televízie Sport1. S veľkými ambíciami vstupuje do nového ročníku bratislavský Slovan. „Disponuje najvyšším rozpočtom, hrá na novom štadióne a bude si chcieť napraviť reputáciu po nie príliš vydarenej vlaňajšej sezóne,“ vypočítava motivačné faktory Kušnír. Kto by mohol byť pomyselným čiernym koňom Tipsport extraligy? Napríklad Trenčín alebo kompletne prestavaný celok Zvolena. Na pohár bude iste myslieť aj tím vlani tretej Banskej Bystrice. Divákom by nemali uniknúť ani súboje HK Poprad, v ktorého základnom kádre sa blýskajú mená ako Hlinka či Vaic, a ktorý funguje ako farma klubu HC Lev Poprad hrajúceho Kontinentálnu ligu (KHL).

Hneď v utorok 20. septembra odvysiela Sport1 súboj Banskej Bystrice so Zvolenom, v piatok 23. septembra sa televízni diváci môžu tešiť na zápas Slovanu Bratislava s Banskou Bystricou. Televízne prenosy z Tipsport extraligy na Sport1 začínajú v 17.45 hodine, ak nebude určené inak.

(Chello Central Europe)

Mohlo by vás ešte zaujímať