Reklama

Televízia Magio už umožňuje spustiť program od začiatku alebo z archívu

Po nedávnom prechode na novú verziu platformy Mediaroom 1.6, resp. 2.0 začal Slovak Telekom rolovať očakávané novinky pre digitálnu televíziu Magio. Len pred týždňom predstavená bezplatná Facebook aplikácia už získala viac ako 1000 používateľov. Najnovšie ide o trojicu nových funkcionalít v podobe Magio archívu, Spustenia programu od začiatku a statického Obrazu v obraze. Počas najbližších dní bude prebiehať testovacia prevádzka spomínaných noviniek, ktorá bude ukončená 1. 10. 2011. ich plnohodnotným nasadením.
Pokračovanie nižšie:


Služba pod spoločným názvom Spustenie programu od začiatku a Magio archív prinesie možnosť spustenia bežiaceho programu od jeho začiatku pretočením späť a pozerať programy, ktoré už boli odvysielané. Služba automaticky nahráva vybrané televízne kanály, takže sa v ich programovej ponuke možno vrátiť až 7 dní dozadu. Zákazníci sa k jednotlivým reláciám dostanú cez položku TV Nahrávky alebo Archív.

V elektronickom programovom sprievodcovi (EPG) bude viditeľný rozdiel pri TV kanáloch, ktoré budú pre službu dostupné, čo znamená, že je možné sa pohybovať v rámci EPG do minulosti (7 dní) a tiež spustiť vysielaný program od jeho začiatku. Služba je dostupná pre 10 najsledovanejších TV kanálov zo Základného balíčka digitálnej televízie Magio a od 1. 10. bude spoplatnená podľa aktuálneho cenníka.

Ďalšou novinkou je stabilný Obraz v obraze (PiP), ktorý umožní sledovať dva televízne programy súčasne. Bezplatná funkcia permanentného PiP umožní zákazníkovi sledovať v dodatočnom okne zmenšený náhľad vysielania druhého TV kanálu bez zvukovej stopy. Pritom budú naďalej funkčné základné ovládacie prvky, ktoré umožnia ovládať samostatne hlavný program a zmenšený náhľad (PiP).

Mohlo by vás ešte zaujímať