Reklama

Swan prináša do Nitry špeciálnu ponuku

Telekomunikačný operátor SWAN, a.s., prináša v rámci svojho päťročného pôsobenia v Nitre optický internet s digitálnou televíziou v jednom balíku za 8,90 euro.

Prvých 555 bytových zákazníkov v Nitre môže od začiatku septembra využiť jedinečnú akciu so 100 megovým internetom a 40 kanálmi digitálnej televízie len za 8,90 euro mesačne.Ide o špeciálny produkt z portfólia našej produktovej línie MAX multimedia s výnimočnou cenou, ktorý prinášame bytovým zákazníkom na sídliskách Chrenová, Klokočina a Párovce v rámci nášho päťročného pôsobenia v Nitre,“ uviedol marketingový manažér SWANu Martin Holák.

Uvedený balík je zložený z neobmedzeného optického internetu 100/1 Mbit/s a zo 40 televíznych kanálov, z ktorých sú 3 v HD kvalite – Markíza HD, ČT HD a Nova Sport HD. Okrem nich uvedený balík obsahuje napr. 4 športové kanály, 3 hudobné, 2 detské, 2 spravodajské a samozrejme aj všetky celoslovenské kanály.
Pokračovanie nižšie:


S výnimkou mesačného poplatku 8,90 euro a jednorázového zriaďovacieho poplatku 1 euro už zákazník neplatí nič naviac. „Tak ako v minulosti tak aj teraz sa SWAN drží zásady, že akciová suma platí na celú dobu viazanosti bez ďalších skrytých poplatkov, čiže zákazníci nemusia mať obavu, že by sa suma po určitom období navyšovala, ako to býva zvykom u iných operátorov,“ doplnil Holák.

V rámci tejto ponuky dostanú zákazníci MAX multimedia k dispozícii nový High definition Set Top Box (STB), ktorý prináša vyššiu rýchlosť nielen pri prechadzaní menu digitálnej televízie, ale zároveň aj pri prepínaní. Vďaka novému STB SWAN, a.s. začal bezplatne poskytovať aj viaceré nové služby, napr. prístup do Internetu cez STB, alebo galéria fotografií Picasa pre digitálnu televíziu. Zákazníci môžu zároveň využívat aj služby videopožičovne, kde maju prístup k viac ako 200 obľúbeným titulom priamo v pohodlí svojej obývačky. Uvedené služby dopĺňajú ďalšie funkcie digitálnej televízie MAX multimedia, medzi ktoré patrí Elektronický programový sprievodca, TV archív, zastavenie a pretočenie obrazu, TV Mozaika, RSS správy, Web kamery a Teletext.

Služby MAX multimedia spustila spoločnosť SWAN 1. decembra 2007 s cieľom rozšíriť portfólio svojich služieb smerom k domácej klientele. V súčasnosti ponúka optický internet až do rýchlosti 100 Mbit/s a digitálnu televíziu s viac ako 100 kanálmi v Bratislave, Trnave, Nitre, Trenčíne, Pezinku, Malackách, Seredi, Novej Dubnici, Dubnici nad Váhom, Púchove a Komárne. Bližšie informácie k produktovej línii MAX multimedia nájdete na stránkach www.max.sk

Mohlo by vás ešte zaujímať