Reklama

Skylink si objednal už piaty transpondér na 23,5°E

Spoločnosť Towercom, a.s., poskytovateľ televíznych a telekomunikačných služieb, bude od 1. októbra využívať ďalší (v poradí už piaty) transpondér na satelite ASTRA na orbitálnej pozícii 23,5° východnej dĺžky.

Towercom sa tak stane najväčším poskytovateľom uplinkových služieb a satelitnej kapacity na Slovensku a Českej republike. Pre popredné domáce aj zahraničné satelitné platformy poskytuje inovatívne a vysoko kvalitné služby televíznej a rozhlasovej distribúcie vrátane vysielania vo vysokom rozlíšení. Spoločnosť Towercom, a.s. zabezpečuje satelitné vysielanie pre viac ako 1,5 milióna domácností na Slovensku aj v Čechách.
Pokračovanie nižšie:


Naším cieľom je poskytovať moderné služby na medzinárodnej úrovni. Preto spolupracujeme so spoľahlivými partnermi poskytujúcimi služby na satelitoch ASTRA,“ hovorí Roman Fischer, predseda predstavenstva spoločnosti Towercom, a.s. „Rastúci počet zákazníkov satelitných služieb Towercomu dokazuje, že sme sa vydali správnou cestou.“

O spoločnosti Towercom

Towercom, a.s. je obchodná spoločnosť poskytujúca služby spojené s prevádzkovaním siete terestriálneho digitálneho vysielania v systéme DVB-T, analógových rozhlasových vysielačov, ako aj digitálneho satelitného vysielania a distribúcie modulácie. K zákazníkom Towercomu patria najvýznamnejšie slovenské a české televízne a rozhlasové stanice, prevádzkovatelia mobilných sietí, významní poskytovatelia telekomunikačných služieb, štátne inštitúcie a mnoho ďalších korporácií. Towercom, a.s. technicky zabezpečuje aj digitálnu satelitnú platformu Skylink.

(Towercom)

Mohlo by vás ešte zaujímať