Reklama

National Geographic Channel HD oficiálne v češtine

National Geographic Channels International (NGCI) oznamuje plnú lokalizáciu TV kanálu National Geographic Channel HD (NGC HD). Po dôkladnom testovaní bola česká stopa oficiálne pridaná vo štvrtok 1. septembra 2011.

Týmto krokom spoločnosť National Geographic Channels International prispieva k skvalitneniu svojich TV programov a potvrdzuje dlouhodobú stratégiu zameranú na lokalizáciu dostupných TV kanálov z rodiny National Geographic na českom a slovenskom trhu.
Pokračovanie nižšie:


Sme radi, že sa podarilo zrealizovať tento zložitý a finančne náročný projekt, ku ktorému NGCI pristúpila mimo iného aj na základe žiadostí divákov a dôkladného preverovania českého a slovenského trhu dokumentárnych TV kanálov. Veríme, že tento krok poteší súčasných fanúšikov NGC HD, a povedie k budúcemu rozšíreniu ich spokojnej diváckej základni. V túto chvíľu testujeme české audio na Nat Geo Wild HD a dúfame, že v blízkej dobe bude plne dostupná čeština aj tu. Programová štruktúra Nat Geo Wild SD a Nat Geo Wild SD bude zjednotená.“, uviedla Lada Dobrkovská zo spoločnosti Channels, s.r.o., ktorá oficiálne zastupuje TV kanály National Geographic v ČR a SR.

České audio NGC HD sa nachádza na družici Atlantic Bird 1 (distribučný satelit) alebo pre zákazníkov platformy Skylink na družici Astra, 23,5 stupna východne. Kanál NGC HD má v ponuke aj platforma UPC Direct, tá však české audio zatiaľ nepridala.

Technické parametre pre príjem Nat Geo HD v platforme Skylink:

Družica: Astra (23,5°E)
Názov: Nat Geo HD CZ
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider:Satellit-e BG

Mohlo by vás ešte zaujímať