Reklama

Extreme Sports Channel od zajtra vysiela v 16:9

Viac a lepších zážitkov zo sledovania adrenalínových programov na stanici Extreme Sports Channel prinesie divákom nový formát obrazu. Od stredy 28. októbra táto televízia vysiela v širokouhlom režime 16:9. Zmena sa týka všetkých zákazníkov v Česku, na Slovensku a v ďalších krajinách. Platenú káblovú a satelitnú stanicu Extreme Sports Channel zastupuje spoločnosť Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.
Pokračovanie nižšie:


Prechodom na nový obrazový formát kanál Extreme Sports Channel vychádza v ústrety požiadavkám divákov a taktiež trendom v televíznom vysielaní. „Od zmeny si sľubujeme zvýšenie záujmu operátorov a taktiež sledovanosti tejto televízie s jedinečným obsahom,“ uviedol Aleš Fabík, Country Manager zo spoločnosti Chello Central Europe.
V októbri sa diváci Extreme Sports Channel môžu tešiť na nové premiérové programy plné napätia a vzrušenia. Stovky koňí pod kapotou závodných automobilov usilují v programe PINKS (od pondelku 10. októbra o 19.30 hod. a 22.50 hod.) na dráhe o dĺžke štvrť míle o víťazstvo nad súperom. The Alli Show (od piatku 7. októbra o 17.50 hod. a 18.15 hod.) predstavuje fanúšikom šesť rôznych adrenalínových športov, napríklad motokros alebo wakeboarding. Prestížna súťaž Simpel Session (od piatku 21. októbra o 16.10 hod.) zaujme všetkých milovníkov bmx a skateboardingu.

Mohlo by vás ešte zaujímať