Reklama

Cez televíziu Magio môžete prispievať na Facebook alebo počúvať rádio

Spoločnosť Slovak Telekom pokračuje v rozširovaní interaktívnych funkcií digitálnej televízie Magio. Najnovším prírastkom je dvojica aplikácií, ktorá zákazníkom Magio TV umožní využívanie najrozšírenejšej sociálnej siete Facebook priamo na obrazovke televízora alebo pohodlné počúvanie rádia. Aj tieto funkcionality bolo možné pridať po tohto týždňovom prechode na novú verziu platformy Mediaroom 1.6, resp. 2.0.
Pokračovanie nižšie:


Vďaka novej aplikácii Facebook môžu zákazníci Magio TV prezerať príspevky, písať komentáre, Like-ovať, a to všetko prostredníctvom diaľkového ovládača k televízoru. Nechýba prístup do schránky prijatej pošty k Facebook účtu. Fotografie z albumov sú dostupné na prezeranie aj vo forme prezentácie. Aplikácia umožňuje vytvoriť niekoľko užívateľských profilov, takže pokiaľ sú v domácnosti viacerí užívatelia Facebooku, každý môže mať vlastný účet, do ktorého sa prihlási cez svoj PIN kód.

Bezpečnosť používania Facebooku cez Magio TV zabezpečí jedinečný identifikátor – prihlasovacie meno a heslo, ktoré užívateľ zadá pri registrácii a ktoré bude spárované s jeho Magio Boxom. Na stránke www.magio.tv si užívateľ vytvorí prihlasovanie meno a PIN kód na prihlásenie do aplikácie. Tieto prihlasovacie údaje sú potrebné na autorizáciu Facebook účtu s Magio Boxom.

Ďalšou novinkou je očakávané zaradenie aplikácie Rádio, ktorá prináša širokú ponuku medzinárodných rozhlasových staníc. Rádiá sú prehľadne usporiadané do niekoľkých kategórií: Slovenské, České, Pop, Rockové, Klasik, Správy a Kultúra.

Zákazníci si obe nové aplikácie nájdu cez hlavné menu alebo Rýchlu voľbu – červené tlačidlo diaľkového ovládača. K dispozícii sú všetkým zákazníkom Magio IPTV úplne zadarmo.

(ST)

Mohlo by vás ešte zaujímať