Reklama

Empatia TV testovala na satelite Thor 0,8°W

Na satelitnej pozícii 0,8°W dnes testovala ďalšia slovenská televízia. Tentokrát sa jednalo o televíziu s názvom Empatia TV. Televízia Empatia TV už mala začať vysielať minulý rok v jeseni no do dnešného dňa vysielanie nespustila. Vtedy bolo skúšobné vysielanie spustené 4.10.2010 v rámci satelitnej platformy Skylink na družici Astra 23,5°E. Po neúspešnom štarte bolo následne testovacie vysielanie z družice Astra odpojené 9. novembra 2010.

Pokračovanie nižšie:

Empatia TV dnes testovala na frekvencii 11919 MHz, pol.V, SR:2800 FEC:7/8, no po niekoľkých hodinách bolo však vysielanie na satelite Thor (0,8°W) ukončené.

Bližšie informácie ohľadom kanálu Empatia TV sa nám nepodarilo zatiaľ získať.

Satelitná pozícia 0,8°W je veľmi populárna aj u našich regionálnych televízií a komerčných rádií hlavne kvôli cene za distribúciu signálu. Pripomeňme, že na družici Thor 0,8°W vysiela okrem u nás pôsobiacich satelitných platforiem DigiTV a UPC Direct v tejto chvíli aj kresťanská televízia TV LUX, regionálne TV Patriot a CETV, interaktívna TV Živa a hudobné Musiq1 a Music Box. Okrem nich si svoje skúšobné vysielanie vyskúšala aj regionálna televízia TV Nitrička, ktorá v tejto chvíli zvažuje opätovný návrat na satelit.

Mohlo by vás ešte zaujímať