Reklama

1,5 milióna aktívnych kariet Skylink

Česko-slovenská satelitná platforma Skylink dosiahla 1,5 milióna aktívnych dekódovacích kariet pre príjem satelitnej televízie.

Najväčší poskytovateľ satelitnej televízie v Slovenskej a Českej republike, Skylink, ohlásil 11. 8. 2011 prekročenie hranice 1,5 milióna aktívnych kariet.

Karty Skylink slúžia slovenským a českým domácnostiam na dekódovanie programov vysielaných na satelitoch ASTRA z pozície 23,5° E a 19,2° E. Digitálny televízny signál zo satelitu je dostupný na celom území oboch štátov.
Pokračovanie nižšie:


Popularita Skylinku ruka v ruke s počtom zákazníkov rastie najmä v posledných rokoch a Skylink tak významnou mierou prispieva k úspešnému priebehu digitalizácie televízneho vysielania.

Dynamiku rastu zákazníckej základne Skylinku ilustruje nasledujúca tabuľka:

Prvého milióna aktívnych kariet dosiahol Skylink 7. 4. minulého roka. Dosiahnutie ďalšieho pol milióna trvalo len 468 dní. Zákaznícka základňa Skylinku teda v uplynulom období rástla tempom cez jeden tisíc aktívnych kariet denne.

Sme veľmi radi, že popularita Skylinku stále rastie a že sa naša obchodná stratégia stretáva s aktuálnym dopytom po špičkovej kvalite za rozumnú cenu. HDTV sa stáva novým štandardom. Vďaka satelitnej platforme Skylink je špičková kvalita digitálneho vysielania dostupná všetkým domácnostiam. Podarilo sa nám významnou mierou prispieť k úspešnému priebehu digitalizácie televízneho vysielania. Ďakujeme našim zákazníkom za ich priazeň a našim programovým, technickým a obchodným partnerom za podporu. Úspech Skylinku je aj ich úspechom.Uviedol Jaromír Glisník, výkonný riaditeľ spoločnosti TradeTec, ktorá je prevádzkovateľom platformy Skylink.

Mohlo by vás ešte zaujímať