Reklama

Skylink predĺži akciu VÝMENA kariet s bonusom

Česko-slovenská satelitná platforma Skylink predlžuje akciu Karta Skylink VÝMENA s bonusom do 31. 7. 2011.

Vymeňte si starú kartu včas a získajte peniaze späť.
Väčšina zákazníkov Skylinku vlastní prístupovú kartu, ktorá je po technickej stránke typu CryptoWorks. Vzhľadom k tomu, že v roku 2012 skončí technická podpora zo strany dodávateľa tohto systému, bude treba staré karty CryptoWorks v budúcom období postupne vymeniť za nové karty Irdeto (Irdeto ICE).
Výmena sa týka kariet CryptoWorks so sériovým číslom začínajúcim 0000285…, 03436… a 01976….
Našim zákazníkom odporúčame kartu vymeniť včas, aby v budúcnosti neboli vystavení zbytočnej časovej tiesni. Nakoľko čo najhladší priebeh výmeny kariet je rovnako v záujme Skylinku, uvádzame od 27. 4. 2011 špeciálnu akciu „Karta Skylink VÝMENA s bonusom“. Cenu, ktorú náš zákazník za kartu VÝMENA zaplatí, získa od Skylinku späť v plnej výške formou bonusu pre objednanie platených programových balíčkov z ponuky Skylinku podľa vlastného výberu.
Pokračovanie nižšie:


Vzhľadom k veľkému záujmu je akcia predlžená do 31. 7. 2011.

Ako využiť túto zvýhodnenú výmenu?
Registrovaný zákazník Skylinku s kartou CryptoWorks si zakúpi kartu Skylink VÝMENA v cene 24 € / 600 Kč vrátane DPH a získa bonus na platené balíčky Skylinku v rovnakej hodnote. Karta VÝMENA je typu Irdeto ICE a funguje ako v prijímačoch s certifikovaným dekodérom CryptoWorks™, tak v nových prijímačoch s certifikovaným dekodérom Irdeto označených Skylink READY (zoznam nových prijímačov je uvedený na webe Skylinku).

Kartu VÝMENA je možné získať:
• v predajniach satelitnej techniky
• objednať cez web Skylinku na dobierku (poštovné hradí Skylink)
Kartu VÝMENA je potrebné registrovať cez registračný web Skylinku čo najskôr od vloženia do satelitného prijímača, najneskôr však do 20 dní. Registráciu môže zákazník zveriť aj našim partnerom – obchodným zástupcom, ktorí predávajú služby Skylinku vo svojich predajniach satelitnej techniky alebo elektra (zoznam na www.skylink.sk alebo www.skylink.cz).
Po registrácii karty VÝMENA dôjde automaticky k nasledujúcim krokom:
1. Na novú kartu VÝMENA sa prenesú programy z pôvodnej karty, vrátane platených, pričom užívateľ získa plnú aktuálnu ponuku GRATIS, aj keď ju na svojej pôvodnej karte nemal v plnom rozsahu aktivovanú.
2. Pôvodná karta CryptoWorks bude najneskôr do 24 hodín po registrácii deaktivovaná.
3. Ihneď po registrácii zákazník získa bonus v hodnote 24 € (600 Kč), ktorý sa pripíše do jeho kreditu v Skylinku. Bonus je možné ihneď využiť pre predplatenie voliteľných balíčkov Skylinku, najneskôr však do 6 mesiacov od dátumu registrácie karty VÝMENA. Predplatenie balíčkov je možné realizovať cez web Skylinku (registrácia a správa služieb) alebo u predajcu satelitnej techniky s aktivačným webom.

Mohlo by vás ešte zaujímať