Reklama

CS Link spúšťa nový kódovací systém Irdeto

Spoločnosť Media Vision s.r.o., prevádzkovateľ satelitnej platformy CS Link, dnes informuje o oficiálnom spustení nového podmieneného prístupu Irdeto. Rovnako sa od dnes začína s predajom nových dekódovacích kariet CS Link Irdeto.

So zavedením nového kódovacieho systému sa pre súčasných zákazníkov satelitnej platformy CS Link nič nemení. Spoločnosť Media Vision bude používať oba kódovacie systémy Cryptoworks a Irdeto súčasne ešte niekoľko rokov. Noví zákazníci si budú ešte pár mesiacov môcť vybrať, ktorú dekódovaciu kartu si zakúpia, či staršiu Cryptoworks alebo novú kartu Irdeto. Všetko bude záležať od toho aký satelitný prijímač si vyberú.
Pokračovanie nižšie:


Maloobchodné doporučené ceny kariet Irdeto sa nemenia a zostávajú rovnaké ako platia dnes pre karty Cryptoworks (karta bez časového obmedzenia: 74EUR, karta na 1 rok: 27 EUR).

Zákazníci, ktorí už vlastnia staršiu dekódovaciu kartu Cryptoworks a budú mať záujem o novú kartu Irdeto, nemusia kupovať novú kartu, ale si ju budú môcť vymeniť za kartu Irdeto. Bližšie informácie o výmene kariet zatiaľ spoločnosť Media Vision nezverejnila, chystá sa tak urobiť v najbližších dňoch.

Karty Irdeto sú kompatibilné iba so satelitnými prijímačmi/CI modulmi certifikovanými pre systém Irdeto. V súčastnosti sú s výrobcami satelitnej techniky vyvíjané prijímače spĺňajúce množstvo nadštandardných a náročných požiadaviek pre vylepšenie príjmu TV programov CS Link. Tieto prijímače budú označené značkou “CS Link Irdeto”.

Nové karty CS Link Irdeto budú používať CAID: 0666

Mohlo by vás ešte zaujímať