Reklama

Skylink: V čom je lepší balík Kombi od Multi?

Po zvyšovaní cien v satelitnej platforme Skylink sme sa bližšie pozreli na balíčky a vyšlo nám, že pre zákazníkov s HD prijímačom a novou kartou ICE či Irdeto je výhodnejší nový balík Kombi ako Multi.

Ak si pravidelne predplácate balík Multi a vlastníte HD prijímač, určite stojí na zamyslenie či by nebolo pre vás lepšie prejsť na vyšší balík Kombi. Balík Multi po májovom zvyšovaní cien nepriniesol pre divákov a predplatiteľov nič nové okrem vyššej ceny a predpokladáme, že Skylink už nebude mať záujem o rozširovanie a posiľňovanie tohto balíka o nové programy.
Pokračovanie nižšie:

Ak si pozrieme aktuálny cenník platformy Skylink zistíme, že balík Kombi je iba o 3 Eura drahší ako balík Multi, no predplatiteľ získa navyše až 9 nových programov a z toho 7 vo vysokom rozlíšení, popritom ešte aj nový magazín Skylink TV ako bonus. Nový magazín obsahuje televízny program pre všetky programy v platforme Skylink, informácie o novinkách z kuchyne Skylinku a zaujímavé tipy z televízneho programu.

Čo získate s balíkom Kombi navyše oproti Multi:
– nové programy Sport2, TV Paprika, Eurosport HD, Nova sport HD, Travel Channel HD, Penthouse HD, NG Wild HD, Spektrum HD a MTV HD.
– prednostne budete dostávať do schránky magazín Skylink TV s televíznym programom na 14 dní dopredu.

Nevýhody balíka Kombi oproti Multi:
– vyššia cena o 3 Eura,
– pre príjem nových programov je nutné vlastniť HD prijímač s novou kartou ICE, alebo Irdeto,
– v prípade ak vlastníte staršiu kartu Cryptoworks je nutné ju vymeniť.

Chcete prijímať nové programy Skylink a nevlastníte ešte novú kartu Skylink ICE, alebo Irdeto? Stačí ak zájdete do partnerskej predajne Skylink, kde si môžete vašu staršiu kartu Cryptoworks vymeniť za novú kartu ICE.

Mohlo by vás ešte zaujímať