Reklama

Hokejová Tipsport liga aj na televízii 213

Po najvyššej futbalovej Fortuna Lige budú môcť diváci športovej televízie 213 sledovať už aj vybrané zápasy z hokejovej Tipsport Ligy. Televízia odvysiela všetky bonusové kolá. Prvý priamy prenos prinesie už v stredu 16. novembra, kedy sa proti sebe postaví HC ’05 Banská Bystrica a HC Košice. Úvodné buly bude vhodené o 17:20.
Pokračovanie nižšie:


213-ka má v pláne odvysielať aj ďalšie zápasy z bonusových kôl. Už začiatkom decembra to bude Mikulášske kolo, koncom decembra Štefanské, vo februári Valentínske a v marci kolo venované ženskému hokeju.

Televízia 213 odštartovala svoje vysielanie 1. októbra 2016 o 19:00. Celé vysielanie si pripravuje z vlastných zdrojov a divákom ponúka iba prenosy z domácich športových podujatí. Televíziu môžu sledovať zákazníci operátorov ANTIK Telecom (Tango TV, SmartTVBox, ANTIK TV GO, ANTIK Sat s hybridným boxom), Telekom (Magio Sat, Magio TV), freeSAT, DIGI TV, Satro, SWAN, ako aj všetci diváci s možnosťou príjmu signálu z orbitálnej pozície 0,8°W. Športový kanál je možné naladiť v HD kvalite aj cez terestriálnu anténu v mestách Nitra, Galanta, Trenčín, Košice, Poprad, Michalovce, Dolný Kubín a ich blízkom okolí.

Po RTVS a huste.tv je 213-ka už v poradí tretím vysielateľom, ktorý prináša priame prenosy z najvyššej slovenskej hokejovej súťaže.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. pre Skrateka z AVIS:

    Nebolo by možné dať 213 na všetky vysielače s tým, že by sa našiel sponzor XY, a jeho logo by sa dalo do rohu obrazovky (na opačnú stranu ako je logo 213), prípadne by dole rotoval na lište oznam, že tento program sledujete v DVB-T vďaka sponzorovi XY. Ty to nemôžeš takto doplniť do vysielania logo/lištu – sponzora??? Prípadne nemôžeš s týmto návrhom osloviť stanicu 213, či by to bolo možné nájsť sponzora, čo by financoval vysielanie športovej stanice 213 v DVB-T na všetkých vysielačoch…

    1. My len vysielame televízie, s obsahom nerobíme nič to je na každej TV čo si tam dá.. Ak si TV na to nájde sponzora a peniaze, tak bude vysielaná..

  2. Chcem sa spytat ci sa da naladit presov a okolie ta sportova stanica 213

  3. Je viacero možností ako sledovať 213. Voľne ide cez satelit, internet, smart tv box.

Komentáre už nie sú povolené.