Reklama

UPC Digital rozširuje svoju ponuku o sedem staníc, z toho štyri sú v HD kvalite

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, pridáva dnes do svojej digitálnej káblovej televízie UPC Digital okrem už spomínaných troch televíznych staníc FajnRock TV, Spartak TV, Sport5 aj štyri programy vo vysokom rozlíšení HBO2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD. Dnes o tom informoval operátor.

Spoločnosť UPC neustále rozširuje a skvalitňuje ponuku programov pre svojich zákazníkov. Zaradením nových staníc spoločnosť UPC opätovne potvrdzuje svoje úsilie poskytovať žánrovo a rozmanitú a bohatú programovú ponuku, s prihliadnutím na požiadavky a predstavy zákazníkov. Zákazníci si môžu byť istí, že digitálna televízia UPC je najpohodlnejšou a najľahšou cestou, ako sa dostať k tej najzaujímavejšej televíznej ponuke v najvyššej technickej kvalite,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.
Pokračovanie nižšie:

Ponuka UPC DIGITAL aktuálne obsahuje už 24 staníc v HD kvalite. Stanice HBO 2 HD a HBO Comedy HD sa stávajú súčasťou balíčkov „HBO HD“ (obsahujúci všetky HBO programy v štandardnom aj vysokom rozlíšení) a „Superfilm HD“ (ponúkajúci všetky HBO a Cinemax programy v oboch rozlíšeniach). Stanice Cinemax HD a Cinemax2 HD sa stávajú súčasťou balíčkov „Cinemax HD“ (obsahujúci všetky Cinemax programy v štandardnom aj vysokom rozlíšení) a „Superfilm HD .

Vysielanie stanice HBO si dnes večer (30. júna) môžu užiť všetci užívatelia UPC DIGITAL bez ohľadu na to, aký balíček tejto služby využívajú. Spoločnosť UPC v spolupráci s HBO sprístupní pre všetkých zákazníkov od 21:00 hod. vysielanie tejto stanice v štandardnom aj vysokom rozlíšení, počas ktorého si môžu pozrieť premiéru prvej epizódy nového seriálu „Pozostalí“, od tvorcov úspešného seriálového hitu „Lost“.

Mohlo by vás ešte zaujímať