Reklama

Lokálny multiplex v Banskej Bystrici už vysiela na 23. kanáli

V Banskej Bystrici došlo koncom novembra k preladeniu lokálneho multiplexu, ktorý prevádzkuje spoločnosť REAL TRADING. Konkrétne sa jedná o lokálny multiplex, ktorý vysielal doteraz na 27. kanáli a šíri televízne programy TV ESO, Dajto, TV Šláger a TV LUX. Aktuálne už niekoľko dní vysiela multiplex na novom 23. kanáli z vysielača Banská Bystrica – Sásová s výkonom ERP v nulovej rovine 30 W a vertikálnou polarizáciou. Programová ponuka zostala rovnaká.
Pokračovanie nižšie:

Obyvatelia Banskej Bystrice môžu okrem multiplexu, ktorý prevádzkuje REAL TRADING na 23. kanáli prijímať aj ďalší lokálny multiplex, tentokrát od spoločnosti AVIS, ktorý šíri programy TV Noe, TV Šláger a TV Hronka a to na 56. kanáli.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Áno, môžem len potvrdiť, že táto zmena už nastala. Stalo sa tak zrejme krátko po polnoci 28. novembra už (plánované to bolo na 30-teho), o piatej ráno to už bolo preladené na nový kanál. Bohužiaľ, zdegradovala sa tým kvalita signálu, minimálne teda aspoň u mňa. Dovtedy som nemal problém s príjmom na K27, no odvtedy čo to preladili na K23, tak mi to každú chvíľu kostičkuje. Predtým bol 100%-ný signál u mňa, potom poklesol minimálne o 30%. Dodám ešte, že využívam len malú anténku, ktorá je vonku za oknom na parapete..som asi necelý kilometer od vysielača.

Komentáre už nie sú povolené.