Reklama

Universal Channel od 3. decembra v ponuke platformy Skylink

Universal Networks International (UNI) dnes oznámila v tlačovej správe, že jej vlajková loď, televízny kanál Universal Channel, bude od 3. decembra 2013 dostupný aj v ponuke satelitnej platformy Skylink pre zákazníkov v Slovenskej a Českej republike, a to ako súčasť všetkých Základných balíčkov (Mini, Multi, Flexi7, Kombi, Multi HD a Komplet).

Sme veľmi radi, že môžeme so Skylinkom spolupracovať a jeho divákom náš kanál ponúknuť. Uvedenie nového konceptu zábavy s charakterom a zmena vizuálneho štýlu, ktorá prebehla tento rok na jar, bola spojená so značnými investíciami, zákazníci Skylinku sa teda môžu tešiť na skvelý zážitok – atraktívny a odvážny vzhľad a podmanivú programovú ponuku, ktorá zahŕňa ocenené seriály aj filmové kasové trháky,“ povedal Colin McLeod, Managing Director, Emerging Markets, Universal Networks International.
Pokračovanie nižšie:

Sme radi, že došlo k dohode a že môžeme divákom Skylinku poskytnúť tiež tento známy filmový kanál. Veríme zároveň, že si čo najskôr nájde svojich divákov,“ uviedol Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group.

Počas tohtoročnej jesene uviedol Universal Channel premiéry úspešných seriálov Spravodlivosť v krvi, Rookie Blue alebo Havaj 5-0, ale aj niekoľko vysoko kvalitných hollywoodskych filmov. Na rok 2014 pre svojich divákov navyše chystá celý rad filmových noviniek.

Budúce technické parametre pre príjem:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: M7
Názov: Universal Czechia

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Konečne normálnu televíziu dajú do ponuky, nie stále len tie veštecké programy.

  2. Zbytočná stanica, vysiela stále dokola to isté, 100x videné. navyše vo formáte 4:3, o HD môžete snívať.

    Skylink by sa mal konečne prebrať zo ziného spánku a zamerať sa na kvalitu.
    Ľudia chcú HD kanály, radšej menej ako nezmysly typu Universal, Filmoxy a pod.

    Zaraďte do ponuky STV1 HD a JOJ HD. ľudia budú spokojní. Pribúda čoraz viac providerov s ponukou týchto základných staníc v HD kvalite.

  3. Je to vůbec ten universal channel 3.12. v MPEG 2 mám pocit že se spletli a ne v MPEG 4

Komentáre už nie sú povolené.