Reklama

M7 Group má záujem o ďalšiu expanziu, Maďarsko je jedna z aktuálnych variant

Luxemburská spoločnosť M7 Group, ktorá prevádzkuje okrem Skylinku a CS Linku na Slovensku a v Českej republike aj satelitné platformy v Rakúsku (AustriaSat), Holandsku (Canal Digitaal) a Belgicku (TV Vlaanderen a TéléSAT), plánuje regionálnu expanziu na ďalšie trhy. Najhorúcejším kandidátom je práve Maďarsko. „Naše plány pre Maďarsko zatiaľ nemôžem komentovať,“ odpovedal na našu otázku ohľadom expanzie na maďarský trh člen predstavenstva M7 Group Jaromír Glisník. Ako však dodal: „M7 Group má záujem o regionálnu expanziu a Maďarsko je jedna z aktuálnych variant.
Pokračovanie nižšie:

V prípade, že sa spoločnosť M7 Group rozhodne expandovať aj na maďarský trh, nebude to podľa informácií portálu SatelitnaTV.sk so značkou Skylink. Špekulácie o tom či M7 Group plánuje kúpiť nejakú súčasne fungujúcu platformu na maďarskom trhu napr. Hello HD, Glisník nechcel komentovať.

Pripomeňme, že v súčastnosti M7 Group testuje niekoľko maďarských programov prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23°E). Niektoré z nich budú aj súčasťou pripravovaného maďarského balíčka pre zákazníkov platformy Skylink na Slovensku a v Českej republike.

Mohlo by vás ešte zaujímať